De ce unele case sunt bântuite

Odată m-am uitat la o emisiune unde filmau casele bântuite pe timp de noapte și eforturile disperate ale proprietarilor să le curețe. Nu știam ce să cred atunci… de fapt, chiar preferam să spun că sunt doar efecte speciale, ”adică, cum de casele sunt bântuite doar noaptea când zboară totul în jur, iar ziua nu? Ziua fantomele dorm, sau ce?”. Și am negat toată treaba cu fantomele: ”fantomele nu există și gata!”.

Totuși, nu e nevoie să fie o tornadă în interiorul unei case ca aceasta să pară bântuită. Uneori se percep prezențe în casă, deși nu vezi pe nimeni, iar la asta se mai adaugă diferite stări de anxietate (cică fără motiv), depresie, nervozitate, dorința de a fi cât mai departe de locul acela etc. și, uneori, tehnologia o poate lua razna pentru că entitățile nu își dau seama de impactul pe care îl au față de aparatele noastre.

Iar motivele pentru care o casă poate fi bântuită sunt destul de simple:

  1. Casa a fost construită într-un loc nepotrivit. E ca și cum ți-ai construi o casă pe propriul corp. Unele părți sunt foarte favorabile pentru asta, iar altele total nepotrivite. Același lucru și cu Pământul ce are locuri unde se află portaluri ce fac parte din biologia sa. Să îți construiești o casă acolo, sau poate pe un vechi cimitir nu este cea mai bună idee. Dacă oamenii ar urmări energia și ar respecta Pământul, ar ști unde să își construiască casele și nu ar trăi apoi într-un continuu coșmar că sunt bântuiți. Planeta are locuri pentru oameni și locuri pentru spirite. Ce ar fi dacă am fi mai conștienți de asta și, pur și simplu am urmări energia, în loc să distrugem planeta?
  2. Foștii proprietari nu știu că au murit. Asta este o poveste destul de obișnuită. Dacă o persoană nu este prea conștientă când e vie, nu va fi nici după ce îi moare corpul. La fel și în cazul persoanelor ce mor de la o supradoză. Ori, dacă mor din cauza unui șoc, ori traumă, vor continua să fie în acel șoc ori traumă fără să își dea seama că nu mai au corp.
  3. Cred că încă dețin casa, ori un obiect din casă. Să spunem că o persoană a muncit din greu aproape toată viața ca să își cumpere/construiască casa. Și în sfârșit a reușit și e de părere că este casa lui și este foarte posesiv cu ea. Apoi corpul îi moare, iar spiritul va continua să stea în acea casă foarte convins că este a lui, a lui, a lui.
  4. Cineva invită spiritele în acel loc. Intenționat sau nu, cineva poate invita spiritele. Un anumit tip de spirite sunt atrase de droguri ori alcool băut în cantități mari. Sau, dacă o persoană are abilități cu entitățile, și nu este conștientă de ele, ori nu dorește să fie conștientă de ele, va atrage entitățile.

Până la urmă, nu entitățile sunt problema, ci oamenii. Blocarea conștientizării entităților și a abilităților cu acestea nu este o soluție și nici nu le va face să dispară. Cum ar fi o lume în care ne-am îmbrățișa conștientizările și talentele, fără să le judecăm ca fiind bune ori rele?

For more…

Ca să înveți cum să te descurci cu aceste scenarii, poți asculta   Space clearing from A-Z 

Sau programul de curățare al caselor bântuite care conține: